top of page
Logo Xavier lopez_edited.png

ALIANCES I COOPERACIÓ

Col·laboro amb empreses d’economia social i el tercer sector, especialment impulsant i acompanyant aliances, cooperació i fusions.  

ARTICLES

Col·laboracions en mitjans de comunicació en què exposo les meves reflexions sobre el cooperativisme i l'economia social.

QUI SOC

Crec en un model empresarial basat en les persones i impulso aliances en el marc de l’economia social, el cooperativisme i la responsabilitat social empresarial. Sempre m'he dedicat en aquest àmbit, amb més de 25 anys d’experiència directiva en diverses organitzacions que també inclou una formació centrada en els estudis de ciències empresarials i programes de direcció i gestió a IESE.

Clients
oriol amat_edited.jpg

Oriol Amat

Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i catedràtic d'economia financera i comptabilitat de la UPF

En Xavier, a més d'una gran persona, és un referent en el món de l'economia social i, especialment, del cooperativisme. Ha fet una gran tasca tant en l'àmbit de la direcció d'entitats de l'economia social com en l'àmbit de l'Administració Pública. Actualment, és una de les persones més expertes en gestió i consultoria en aquests àmbits.

foto sara perez_edited.jpg

Sara Pérez

Gerent de la Coordinadora
Catalana de Fundacions

El Xavier és una persona amb visió global i una gran capacitat de connexió entre persones, organitzacions, idees i recursos. Té una sòlida trajectòria professional en l’àmbit de l’economia social i el tercer sector, així com una valuosa experiència en estratègia i gestió. Un referent a tenir en compte!

2021 DSC_3557_edited_edited_edited.jpg

África Ariño

Titular de la Cátedra Joaquim Molins Figueras de Alianzas Estratégicas

Xavier López conoce a fondo la problemática de las organizaciones de la economía social, conocimiento al que une pasión por ellas. Por eso es un gran promotor de las alianzas con otras organizaciones, pertenezcan o no a la economía social, como medio que contribuye a desplegar su misión económica y social. 

7d49be1c-d8f4-4990-be6a-971becaf5af5 2_edited_edited.jpg

Eva Torrents

Consultora de comunicació

Durant molts anys de projectes compartits, he vist com en Xavier té una capacitat extraordinària per a identificar sinergies i actuar de pont per transfomar-les en realitats reforçades. He vist com aglutinava persones i projectes que, unides en cooperació, no només han sumat, sinó que han multiplicat. La seva habilitat relacional i de comunicació li permeten, amb facilitat, teixir xarxes i aliances estratègiques.

RA_edited_edited.jpg

Ramon Aymerich

Periodista i escriptor

En els projectes que he compartit amb Xavier López en els darrers anys, sempre ha aportat dues coses molt valuoses. L'una és l'estratègia, la capacitat per fer-los avançar fins l'objectiu que s'havia fixat. L'altra és la comunicació, una especial habilitat per crear un relat i controlar-ne el desenvolupament fins que aquest camina sol.

Contact
torrecillas_edited.jpg

Maravillas Rojo

Presidenta d'Abacus

És una persona amb visió i capacitat per promoure i establir relacions cordials que esdevenen molt profitoses per a totes les parts implicades. Treballa tenint en compte les persones i és capaç de treure el millor dels seus col·laboradors i col·laboradores. Observador i amb  visió global, sap compartir i comunicar.

WhatsApp Image 2021-07-19 at 18.57_edited.jpg

Sílvia Benaiges

Directora de Public Engagement d'Oxfam Intermon

 En Xavier és un referent en l'economia social i el cooperativisme. Té una llarga experiència liderant projectes d'impacte social tant des del govern de la Generalitat com des del tercer sector. Ara, a més, impulsa una consultora des de la qual acompanya administracions, empreses i organitzacions en els seus plans i projectes d'acció social.

DavidC.png

David Cos

President executiu de l'Escola Sant Gervasi i president de Grup Clade

Més enllà d’haver estat testimoni de primera fila en importants aliances, en Xavier López, d’una manera o d’una altra, hi ha acabat contribuint sempre. I ho ha fet des de la convicció que millor el defineix: estratègicament, la jugada mestra és la suma.

JuanAP_edited.jpg

Juan A. Pedreño

President de CEPES i de
Social Economy Europe

Desde hace más de 35 años he compartido con Xavier proyectos cooperativos y de economía social. Su visión estratégica para las alianzas ha sido determinante para el éxito de los mismos. Compromiso, conocimiento, profesionalidad y empatía con las personas hacen de el todo un referente personal y profesional.

SalvadorM_edited_edited.jpg

Salvador Maneu

Responsable de l'àmbit social
de Sant Joan de Déu Espanya

En Xavier és un connector extraordinari de persones i organitzacions amb propòsits compartits. La capacitat d'ajuntar gent tan diversa i amb talent en aquesta web n'és la prova. Sap crear aliances amb sentit que enforteixen els projectes i aporten valor a la societat.

bottom of page